Hjemmelaget Pizza

Jeg elsker hjemmelaget pizza, så i dag vil jeg vise min oppskrift :-)

Det har vært mye som skjer i det siste, jeg har begynt å trene ganske mye fordi jeg skal være med å danse på Gram Slam med Elixia 28 juni til 3 juli, så er noen i stavangerområde då, kom på volleyballturneringen!!!

Det positive er at jeg kjenner kroppen har kommet i bedre form, og jeg føler meg mer opplagt, minuset er at jeg har hatt veeeldig dårlig tid til blogging :(( Men jeg lover at etter 3 juli så er det bånn gass igjen!!  

Men nå til oppskriften

 

Ingredienser deig:

1 pk fersk gjær (50g)

3 dl lunket vann

2 ss olje 

1 ts salt

4 dl mel


Rør ut gjæret i det lunkne vannet.

Ha så olje, salt og melet og elt sammen.



Jeg bruker en supergod olivenolje fra http://www.oliviers-co.no/ med smak av basilikum i deigen, men det går helt fint med vanlig olivenolje også.




Elt deigen til den er glatt og jevn.

Sett den på ett lunt sted med plast over bollen og la den heve dobbel størrelse (tar ca 30 min.)

I mens den hever kan du lage tomatsaus

Ingredienser:

1 ss olje

1 boks hakkede tomater (Jeg bruker perletomater fra MUTTI)

2 store rød løk

1 fedd hvitløk

3 ss tomatpuré

1 ts oregano

1 ts basilikum

en liten håndfyll ost

salt & pepper




Stek løken i olje til den er blank



Ha oppi alt utenom osten og la det surre i ett par minutter



Skru platen til svakeste varme og ha osten oppi. La den stå i ca 10 minutter, rør av og til.



Da vil sausen se slik ut! :) Denne er suuuuper god! og kan selvfølgelig også brukes til pasta




Fyll:

400 g kjøttdeig

1 pk bacon

1 pk buffalo mozzarella

ca 3 dl revet hvit ost



Ha over fyllet og ost på toppen og Stek  i ca 10-15 minutter på 225 grader




Don´t it look delicious? ;-)

<3

 

 

3 kommentarer

Elizabeth Michelle

22.06.2011 kl.00:08

Pizzaen så skikkelig god ut! Ble sulten nå :)

pizzabaker

18.07.2011 kl.14:09

Når jeg lager pizzadeig, pleier jeg å blande alt unntatt olje til deig. Helt til slutt tilsetter jeg olje som gjør at deigen blir skikkelig myk og fin

Amalie Kivijarvi

18.07.2011 kl.22:01

pizzabaker: Takk for tipset pizzabakr, det skal jeg huske ;)

Skriv en ny kommentar

hits