Konfekt!

Heisann, i dag skal jeg vise hvordan du enkelt kan lage konfekt p 1-2-3 :) Jeg laget ikke marsipan fra bunn av, men jeg lover at om dere gjr dette vil der uanset imponere ;-)

Marsipankuler:

Rull sm marsipanbiter til runde kuler.

Smelt mrk sjokolade (58-70%) og dypp kulen oppi, og hent opp med gaffel.

La sjokoladen f dryppe av



Og velt over p bakepapir, sett kaldt.

Smelt litt lysere sjokolade og ha over i en brdpose nr det ikek er for varmt. Klipp ett lite hull og fort lag striper over kulene.

Mer skulle ikke til for f noen utrolig flotte marsipankulene :-)

Syltet appelsinskrell med sjokolade:

Sylting:

Press saften av appelsinen, sil den og kok den opp med vann og sukker.

Skjr skallet i tynne strimler - unng f med det hvite "underlaget" - og legg det i sukkerlaken.

Kok opp og avkjl. Gjenta 10 ganger. De mange oppkokene fjerner den bitre smaken fra skallet.


Dypp i sjokolade, og la trke.



<3

8 kommentarer

Det s kjempefint ut!

camillasmat

25.03.2011 kl.00:47

helt nydelig.. jeg fr ikke til smelte sjokolade.. den blir bare hard

Serianna

25.03.2011 kl.19:00

Sykt flink du er!!! <3 Elsker sjokolade , dette skal jeg lage :):)

Elisabeth

29.03.2011 kl.12:16

Nr jeg fr kjpt meg litt mer bake- og kjkkenting skal jeg ta godt i bruk av bloggen din! Har forresten lagt link til bloggen din p min i ett innlegg; http://miketh.blogg.no/1301393138_hodefinepine.html

Takk for en flott blogg, fra en pbegynt husmor - til en avansert husmor. ;)

Amalie Kivijarvi

31.03.2011 kl.00:42

linda: takk skal du ha Linda :)

Amalie Kivijarvi

31.03.2011 kl.00:43

camillasmat: hei Camilla, har du prvd smelte den i microen? Ofte kan den klumpe seg etter vannbad om det kommer damp oppi? Prv den, om ikke gi lyd s skal jeg hjelpe deg :)

Amalie Kivijarvi

31.03.2011 kl.00:43

Serianna: Tusen takk :D

Amalie Kivijarvi

31.03.2011 kl.00:44

Elisabeth: Hadde savnet litt oppdatering hos deg ja ;) Glede meg te flga me! :D

og kyllingen din er utrolig st :D

Skriv en ny kommentar

hits