Pesto med manchego

God morgen!

Jeg sto opp tidlig i dag for hundene ville ha seg en morgentur, og det gjorde at jeg fikk litt ekstra tid før jobb :) Da benyttet jeg like godt annledningen til å lage noe som piffer opp mange måltider, nemlig Pesto. Normalt brukes bare parmasan i pesto, men jeg lager den med manchego ost, som gir en nydelig skarp smak.

Oppskrift:

20 g fersk basilikum (ca 1 plante som du får kjøpt i dagligvaren)

1 fedd hvitløk

4 ts olivenolje

2 ts sitronvann

40 g pinjekjerner

25 g manchego ost (eventuelt 15g machego og 10 g parmesan)

salt & pepper etter ønske

Enkelt og greit som jeg liker det. Ha alle ingrediensene utenom osten i en foodprossesor til røren blir blank. Ha manchego osten  oppi til slutt, og mos det til denne konsistensen :

Enklere blir det ikke? 

Jeg hadde den over på en lite glass jeg har kjøpt på ikea for 5,- og festet på noen blomster på.



Klarte ikke å vente med å smake, så jeg lagde meg en ekstra god frokost, og hadde pestoen på toppen ;-)

Denne røren holder i ca 3-4uker.

<3

3 kommentarer

iseliniselin

08.03.2011 kl.11:12

Ah, nice, du er flink da!! :) Ser digg ut!

fototess

08.03.2011 kl.19:07

nydelig bilde:) også digger jeg headeren din!

Amalie Kivijarvi

09.03.2011 kl.00:07

fototess: :D :D

Skriv en ny kommentar

hits