Hjemmelaget fiskegrategn

I dag laget jeg hjemmelaget fiskegrategn til middag!  Da har du kontroll over hva som er i, alså det er sunnere. Og det smaker 1000 ganger bedre :)

Ingredienser 2personer:

200 g renset hvit fisk (torsk, hyse,lyr, etc)

1 dl makaroni

1 ts salt

1 ts pepper

1 egg

revet ost

strøkavring

50-100 g bacon


Kok fisken, kok macaroni, stek bacon. Ha alt oppi formen du vil steke i, ha oppi egg, ost, krydder. Så røre du lett.

Hvit saus:

3 ss smør

3 ss hvetemel

2 dl melk

1 dl fløte

1/2 salt

1/2 ts pepper

1 ts muskatnøtt

1 av hver- fisk&grønnsakbuljong

Så et par dråper hemlig kraft, fungi <3 Fåes kjøpt i de fleste større matbutikker.






Hell sausen over formen og rør til det er jevn fordelt, strø over kavring. Evetuelt om du har litt gammelt brød, knus det i biter på toppen.

Ha det i ovnen på 225 grader i ca 20 minutter.



Dette smakte helt fantastisk!

<3





4 kommentarer

Mai-Britt

16.02.2011 kl.23:33

såg kjempe godt ut:) ska prøva meg på det en dag eg og:)

Håvard

16.02.2011 kl.23:43

Viss du kjøpe fisk å rense sjøl blir det billigare, i tillegg te at du kan koka kraft å få endå bedre saus! men for all del, himalagte fiskagrateng e lux

Amalie Kivijarvi

16.02.2011 kl.23:55

Håvard: Fisken e rensa sjøl, eg har trossalt jobba i ferskvare ei god stund :) Men eg like ikkje krafta fra den så godt da,må eg inrømma :p

Amalie Kivijarvi

16.02.2011 kl.23:55

Mai: Det må du gjørr, supergodt! :) Og når du får barn er dette perfekt å mose med håndmikser etterpå så dne lille og kan ha :D (men da må du jo huske å ikke tilsette salt, muskat)

Skriv en ny kommentar

hits