hjorte strimler med bakt potet

Etter min mening finnest det ikke noe bedre en vilt kjøtt. Og i dag kunne vi nyte hjorte strimler med bakt potet.

Hjorten gjør seg neste selv. Du må ta den ut 4-8 timer før den skal stekes så den får en romtemp. Stek den på høy varme fort i stekepannen.

 

Men til det som jeg vil vise i dag:

En ny vri på hvordan du kan bake en potet, og som er imponerede og lett :)

Først pakker du inn store poteter i folie.

og steker dem på 225 grader i ca 1 time.

la ovnen så på.

Ta ut potetene og del dem i 2, grav så ut innholdet med en skje.

Ha innholdet fra poteten i en gryte tilsett smør , ost og litt fløte til du får en kremete masse.

Tilsett salt, pepper og muskat.

Ha så potetmosen over i skallene igjen og ha over litt gressløk, ost og baconbiter

stek til osten blir gyllen



Her har du ferdig resultat, helt fantastisk!!

<3

4 kommentarer

Carina

31.01.2011 kl.00:14

Nam! Ble sulten nå :O

Eva

31.01.2011 kl.13:02

det såg gysla godt ut, flinke du e :)

Amalie Kivijarvi

01.02.2011 kl.00:25

Carina: så bra! :D

Amalie Kivijarvi

01.02.2011 kl.00:26

Eva: takk! :D

Skriv en ny kommentar

hits