5 minutter med barna!

Barn elsker å bake, men kan ofte bli fort lei. Værtfall om de er flere! Derfor tenkte jeg at jeg skulle slenge opp noe sååå er så enkelt at en ofte ikke orker å gjøre det! :-p

Det er rett å slett marsmellow og oreo kjeks dyppet i sjokolade. Ikke noe mer stress, men lager du dette på dagen med barna og får la det størke, så blir det noe de blir stolt over når det settes frem på kvelden.  Og det smaker alltid litt ekstra godt om en har vært med litt selv :-)

Først smelt sjokolade i mikroen. Eg liker den mørkest mulig, men dette velger du jo selv! Barn er ofte mer glad i melkesjokolade. Husk å rør litt innimellom så det ikke setter seg fast.

Her har jeg dyppet en oreo kjeks og dypper den i Zukero sitt sukker farget sukker.

Jeg satt også en lollipop pinne. Om du lager mange er det veldig morsomt å sette frem i et glass med en sløyfe rundt

Her ser du innsiden av oreokjeksen i sjokoladedypp

Dyppet en stor marsmellow og rullet den i strø etterpå. Har du forskjellig stå blir dette moro.

Så tok jeg til slutt en "riskake" variant med mini-marsmellow. Sprayet over litt pearl spray så de fikk litt ekstra glans tilslutt.

 

Du kan også dyppe eplebåter etc. om du ikke vil ha det for søtt selvfølgelig!

Voila!

Dette er virkelig alt som skal til for at barna skal si "jeg har baket dette" og er veldig fornøyde fordi de får de til. Og nesten ingen oppvask til deg ;-)

 

<3

2 kommentarer

Helene

21.01.2011 kl.22:12

SV: eg har og ein del parykka fra ebay :) Men de klør så masse at eg tvile på eg komme til å bruka de til vanlig. Men de har og kosta ca 150 kr :) Ebay-4-life!

Amalie Kivijarvi

21.01.2011 kl.22:23

Helene: aah, eg har ein så klør, men heldigvis ikke dei andre.. Jaaa, ebay balkke meg <3 ;p

Skriv en ny kommentar

hits