Stekt kveite

Kveite er fiskens oksebiff. Den har en fantastisk konsistens, og alle som sier at de ikke liker fisk har ikke smakt den møre fiske.

 

Gjerne legg fisken oppi vann med salt oppi i 10 minutter, ta den opp og la den tørke fra seg i 30 min.                              Jeg elsker dette krydderet på fisk, det lilgger som regel ved fiskedisken på meny, eller i din lokale fiskebutikk.

Jeg lagde hollandaise saus fra pose, og for å friske den litt opp så hakket eg opp persille & gressløk å kokte inn.

Imenst kveiten stekes under lokk i bakgrunnen, koker jeg fersk pasta (heller ikke fra bunn av, men det kommer de nærmeste dagene)

Jeg fant for et halv år siden ut det herlige med oliven olje, før da kjøpte jeg det billigeste som var på europris.

Men litt skikkelig olje gir du maten et skikkelig løft. Og denne fra Olivers med basilikum er helt fantastisk til fisk og pasta.

Helt til slutt stekte jeg litt asperges og pinjekjerner og strødde over!




nam<3

4 kommentarer

Eva

18.01.2011 kl.00:47

nammenam ;)

Lille Sofie

18.01.2011 kl.08:08

Flinke du e:) I mårå ska eg laga lasagne, va kje så vanskeligt så eg trudde :P Husk å send meg bildene :)

Amalie Kivijarvi

18.01.2011 kl.10:26

Eva: ja, veldig namme nam! :D

Amalie Kivijarvi

18.01.2011 kl.10:26

Lille Sofie: Hehe, nei det klarer du nok me glans ;-) Ja, det ska eg gjør!

Skriv en ny kommentar

hits