Stekt kveite

Kveite er fiskens oksebiff. Den har en fantastisk konsistens, og alle som sier at de ikke liker fisk har ikke smakt den mre fiske.

Gjerne legg fisken oppi vann med salt oppi i 10 minutter, ta den opp og la den trke fra seg i 30 min. Jeg elsker dette krydderet p fisk, det lilgger som regel ved fiskedisken p meny, eller i din lokale fiskebutikk.

Jeg lagde hollandaise saus fra pose, og for friske den litt opp s hakket eg opp persille & gresslk kokte inn.

Imenst kveiten stekes under lokk i bakgrunnen, koker jeg fersk pasta (heller ikke fra bunn av, men det kommer de nrmeste dagene)

Jeg fant for et halv r siden ut det herlige med oliven olje, fr da kjpte jeg det billigeste som var p europris.

Men litt skikkelig olje gir du maten et skikkelig lft. Og denne fra Olivers med basilikum er helt fantastisk til fisk og pasta.

Helt til slutt stekte jeg litt asperges og pinjekjerner og strdde over!




nam<3

4 kommentarer

Eva

18.01.2011 kl.00:47

nammenam ;)

Lille Sofie

18.01.2011 kl.08:08

Flinke du e:) I mr ska eg laga lasagne, va kje s vanskeligt s eg trudde :P Husk send meg bildene :)

Amalie Kivijarvi

18.01.2011 kl.10:26

Eva: ja, veldig namme nam! :D

Amalie Kivijarvi

18.01.2011 kl.10:26

Lille Sofie: Hehe, nei det klarer du nok me glans ;-) Ja, det ska eg gjr!

Skriv en ny kommentar

hits